top of page

Wellness Vakantie of Weekendje Weg

Op wellness vakantie in Nederland, geen file, heerlijk relaxen en leuke activiteiten. Ons naturistenlogement is geschikt voor enkele dagen tot weken. Vrijheid, blijheid voor iedereen die gek is op de sauna en van zwemmen houd.

Ontspannen in de tuin met een goed boek of een heerlijke cocktail in de jacuzzi voor de deur. Maak geweldige opgietingen mee in de Kelo sauna.

Uit eten in het restaurant, een avondje uit of je boodschappen doen, met een fiets of de E-hopper de bosrijke omgeving verkennen. Laat de auto maar op de parkeerplaats want je vind alles op het mooie park! 

Nog een voordeel, geen overvolle koffers mee slepen, want je bedlinnen, badjassen, badhanddoeken en keukenpakket ligt voor je klaar in het naturistenlogement wat ook nog eens centraal gelegen is op FlevoNatuur naturistenpark. Zwembroek of badpak overbodig, geniet van de vrijheid en wees jezelf. Logeren in Flamingo, badkamer ensuite met tinyhouse
Reageer vandaag nog! € 215,00 ALL-INN

2 overnachtingen in MAART inclusief bedlinnen, badjassen, handdoek en

keukenpakket, gebruik jacuzzi, parksauna's en zwembad en eindschoonmaak (Orchideeprivé)


Logeren in Orchidee Privé of Logeren in de Flamingo suite met Tinyhouse

2 overnachtingen in APRIL inclusief bedlinnen, badjassen, handdoek en keukenpakket, gebruik jacuzzi, parksauna's , zwembad en eindschoonmaak29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page