top of page

Van Bed & Breakfast naar logement terug naar de basis!

Na vijf jaar onafgebroken werken in onze #BedenBreakfast op #FlevoNatuur is de tijd aangebroken om langzaam terug te gaan naar basis waar het begon.


We maken heel wat stormen mee waaronder de #coronatijd en de daarbij volgende run op vakantie plekjes in Nederland en nu dan de #energiecrisis. We zijn versneld op een punt belandt die we van te voren al wel samen hadden doorgesproken, maar wat toen nog heel ver weg leek.

Het ontvangen van gasten die komen blijft natuurlijk centraal staan voor ons,

het aanbod dat #naturisten heerlijk kunnen komen relaxen was/ is en blijft voor ons de #rodedraad in het verhaal.


Druk, druk, druk.

Je bent van 's morgens vroeg tot 's avond s altijd bezig met een bed en breakfast, wassen, strijken, schoonmaken, bedden opmaken, ontbijtjes, rondslingerend troep opruimen, ligkussens wegbergen, de spabaden verzorgen. Sommige gasten dachten echt dat ze in een #hotel zaten en misschien voelde dat ook wel zo, zoveel aanbod en #luxe.

Het concept Bed en Breakfast vraagt dagelijks veel energie van je, en daarbij klusjes voor het park.

Een compleet boeking systeem bij houden, je eigen website onderhouden, vragen via de mail of social media beantwoorden, de water-wellness verzorgen daar gaan ook vele uren in zitten alles voor onze gasten, we begonnen ons meer en meer af te zonderen van de plek waar alles voor ons privé begon.

Daarom de verandering ook wij gaan weer genieten van ons plekje #Buizerd11 op Flevo-Natuur.


We zijn trots op wat we bereikt hebben qua #milieu en de #klimaat #neutrale #voorzieningen .

We zijn trots op de vele vaste gasten, die we met plezier ontvangen en waar bij enkele mooie vriendschappen zijn ontstaan. Het lief en leed delen met en door gasten in de afgelopen jaren maakte de Bed en Breakfast een warm huis voor iedereen die ontspanning zocht en nog zoekt.


We hebben gekozen voor een nieuw concept (wat eigenlijk niet nieuw is)

HET #NATURISTENLOGEMENT


Je komt echt logeren bij ons, je maakt je eigen bed op met het linnengoed wat schoongewassen en in een gezellig pakketje op je bed ligt, handdoeken en badjassen als vanouds netjes aangeleverd in de kast.

Het ontbijt mag je nu altijd zelf maken in de kitchenette of keuken, je kan koffie en thee zetten en je hebt een koelkast, kookplaat en vaatwasser tot je beschikking.

De jacuzzi, water-wellness en de tuin wordt gedeeld met ons, we chillen samen wanneer jij en wij daar zin in hebben.

Bij vertrek haal je je bed af, brengt je vuil en lege flessen naar de #gratis milieu-straat van het park en maak je de locatie schoon waarin je hebt gelogeerd.


Massages en behandelingen.

Sinds vorig jaar #2021 ook door ons verzorgd en de vele uren studeren in #coronatijd hieraan voorafgaand, we kunnen spreken van een geslaagde uitdaging die onze #gasten maar ook wijzelf, nog meer biedt om tot ontspanning te komen.

De #massages en #relaxbehandelingen zijn inmiddels ook op Flevo-Natuur bekend sinds #Natupop 2022 compleet met Hammam massage. Er zijn nu in verschillende periodes heerlijke massages en behandelingen te reserveren via de website van Flevo-Natuur in de #recreatie ruimte op het park, niet in het #zwembad maar lekker rustig en volledig ingericht om te ontspannen.

Binnenkort in het #magazine #PUUR van Flevo-Natuur een leuk interview over ons , de massages, het #naturisme en waarom Flevo-Natuur naturistenpark.
De #samenwerking met Flevo-Natuur is vanaf het begin goed geweest, de communicatie en alles wat daaraan vastzit, zo goed dat enkele van onze gasten inmiddels een eigen plek hebben op het park.

De allereerste kennismaking via ons met het #naturistenpark en zijn #recreanten is bij al onze gasten aangeslagen en heeft vele #drempels doen vervagen. De feesten en evenementen die georganiseerd worden is voor onze gasten het ultieme vakantiegevoel of weekendje weg.


JE BENT DUS VAN HARTE WELKOM OM BIJ JERRY EN ILSE TE KOMEN #LOGEREN

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page