top of page

#RunDipRun, jij hebt de motivatie wij hebben de beste locatie!

In deze tijd dat iedereen geconfronteerd word met #gezondheid en gezond blijven is het logisch dat ook wij van de #naturisten #bedenbreakfast ons verdiepen in allerlei verschillende methodes van gezond bezig zijn.

Zo hebben we inmiddels mooie massage cursussen achter de rug die we aanbieden in de naturisten bed en breakfast. Warmte #therapieën, gecombineerd met warme schelpen, basaltstenen, en #koude therapieën door middel van scrubs en crèmes die verkoelend op de huid werken.


Waarom een #Run #Dip #Run overwegen?

  • Je maakt na 30 seconden in water kouder dan 14 graden direct witte bloedlichaampjes aan, je stimuleert hierdoor je immuunsysteem en bevordert je gezondheid;

  • Je valt af omdat je lichaam harder moet werken om warm te blijven. Je bloedcirculatie wordt sterker. Zodoende heb je de eerste 5 minuten van de dag al “gesport” zonder te zweten;

  • Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de spieren rond je bloedvaten worden getraind.

  • Hoe beter je bloedvaten getraind zijn hoe minder hard je hart hoeft te werken omdat je bloedvaten je hart beter gaan ondersteunen, het verlaagt de bloeddruk.

  • Koude zorgt voor een aanmaak van Dopamine en Endorfine ( bekend als gelukshormoon) waardoor je je vitaal en prettig gaat voelen. Je lichaam wordt gereset en je krijgt positieve energie.

  • Het is een goede manier om depressieve gevoelens te verminderen.

15 tot 30 minuten buiten rennen/lopen, zorgt ervoor dat uw huid vitamine D maakt .

Ook als het overdag bewolkt is. Tussen 11 en 15 uur zijn de UV-stralen het sterkst.


Lekker rennen of stevig lopen op het park of in de bossen direct gelegen aan de naturisten bed en breakfast. Tussen de rondes door bij de naturisten bed en breakfast kleding uit en meteen koelen in een zand gefilterd koud water dompelbad, gevolgd door een goede nachtrust in de naturisten bed en breakfast, 's Morgens een plons in de warme jacuzzi, zeker weten dat je energieverrijkt en ontspannen naar huis vertrekt.

De combinatie Run Dip Run met een verblijf bij de naturisten bed en breakfast is voor elke hardloper, sporter, saunaliefhebber, de relaxplek van dit moment.


Niet omdat het moet, maar omdat het kan!
'105 weergaven0 opmerkingen
bottom of page