top of page

Naturistenlogement Wellness & Beauty


Naakt recreatie wint meer en meer terrein in vakantieland.

Toen wij vijf jaar geleden de B&B in ons chalet openden, op het naturistenpark waar we al achtien jaar woonde was dat heel uniek. Door deze samenwerking kwamen er mensen bij ons logeren die normaal naar een sauna of in het buitenland naar een naturistencamping gingen.


Omdat we als unieke Naturisten

Bed en Breakfast een andere weg in sloegen dan bekend was bij het publiek, vonden mensen uit heel de wereld onze locatie gemakkelijk via de zoekopdrachten op internet. Onder andere de sites booking.com en bed-en-breakfast hebben veel mensen geatendeerd op onze bijzondere bed en breakfast. Ook onze eigen webiste voorheen naturistenbedenbreakfast de Buizerd kreeg vele hits. Inmiddels zijn we door de Wellness en Beauty uitbreiding te vinden onder de naam http://www.naturistenlogement.nl .


Doordat we zo goed te vinden zijn, komen mensen met het naturisme in aanraking op een vriendelijke manier. De drempels zijn eenvoudiger te nemen, goede uitleg is de manier hoe we met onze gasten omgaan tijdens een eerste kennismaking met naturisme en het naturistenpark, ongedwongen , respectvol en privacy zijn de standaard regels bij ons.

Dit zorgt ervoor dat gasten gecharmeerd raken. Relaxen en naakt vakantie vieren voelt al gauw zo vertrouwd dat ze tegenwoordig vaker een naturistische vakanties boeken.


Inmiddels zijn we gegroeid in het Wellness aanbod wat we onze gasten bieden in onze wellnesstuin. Want wat is er nou ontspannender dan tijdens je Logement ook te kunnen genieten van een zoutwaterbad, kruidenbad, jacuzzi, dompelbad, magnesiumbad, verschillende massage technieken en als klap op de vuurpijl nieuw in 2023 Beauty behandelingen haarverzorging, nagelstyliste, wimpersextensions of een ontspannen gezichtsbehandeling kan je eenvoudig reserveren tijdens een logement.


De twee accommodaties die we aanbieden als logement lenen zich geweldig voor langer verblijf, met kookgelegenheid en koelkast. Daarom hebben we de ontbijt-service laten vervallen, de gasten hebben liever een fijne massage of beauty behandeling voor hetzelfde geld.


Tot ziens bij Naturistenlogement Wellness & Beauty.

Jerry en Ilse127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page