top of page

Weer verbouwen, waarom?


Afgelopen zomer was natuurlijk voor

naturistenpark Flevo-Natuur en voor ons als naturisten bed en breakfast eigenaren op dit mooie park, een vreemde zomer. Onzekerheid in verband met Covid-19 gaven gasten en ons als ondernemer best wel wat drempels. Maar het park, horeca, winkel en wij van de bed en breakfast hebben ons er goed doorheen geslagen. Onze blik was en blijft gericht op de toekomst. Evenementen werden flexibel aangepast door de horeca, de receptie dames hadden de handen vol met alle aanpassingen en regelgeving. En wij als kleine ondernemer kregen hier natuurlijk ook mee te maken door de vouchers en om-boekingen en wel 50 annuleringen. Positief als we zijn, besloten we deze zomer maanden in te zetten volledig gebaseerd op onze gasten, die thuis hebben moeten werken of helemaal niet de deur uit konden gaan.

Half open de eerste maanden,kijken hoe iedereen met de 1.5 maatregel om ging, daarna twee kamers met speciale hygiëne eisen en verantwoordelijkheid.

Nou complimenten aan al onze gasten, iedereen was zich bewust van elkaars gezondheid! Hielden rekening met elkaar en met ons. Een tweede huiskamer gemaakt, zodat je toch lekker je "eigen" plekje had. Gelukkig de complimenten vlogen ons om de oren, veel nieuwe gasten mogen ontvangen wat duidelijk komt door de reis adviezen en/of problemen in andere landen.


En ja, zo kom je uiteindelijk terecht bij onze "nieuwe" plannen, die zijn eigenlijk niet zo nieuw. Al vorig jaar kregen we het idee dat we een extra douche en toilet wilde bewerkstelligen in de naturisten bed en breakfast, maar de deelname aan HotelRules en de extra grote tuin verbouwing die ook gepland was en de daarop volgende tegenslag door de Corona gooide roet in de verbouwing.


We gaan het deze winter gewoon doen, gescheiden sanitair voor de Flamingo kamer en de Romantico kamer!

Volg onze website http://www.naturistenbedenbreakfast.com110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page