top of page

Gastvrijheid vergt ervaring!

Van een kok in een restaurant, een bartender in een café of een gespecialiseerde visverkoper, recreatie medewerker, facilitair medewerker, een receptionist in een hotel worden verschillende vaardigheden en vakkennis verlangd. Toch zijn er binnen de sectoren ook veel overeenkomsten; zo staat de gast ten alle tijde centraal en spelen beleving en presentatie een belangrijke rol.


Onze andere ervaringen in het werkterrein zijn een mooie aanvulling op onze onderneming.

Belastingmedewerker, banketbakker, entertainmentverkoper, feestcoördinator, partymanager en bedenker van feest thema's, leerkracht en de vele diploma's, certificaten om massages te geven volgde op onze oneindige zoektocht naar uitdagingen.


Door al onze vakkennis, mensenkennis en praktijk ervaringen is de Naturisten Bed en Breakfast uitgegroeid tot een zeer gastvrij huis, waar privacy en gezelligheid hand in hand gaan.


Onvermoeibaar lijkt het, maar het vergt inzet, doorzetting, fantasie en eenvoudigweg hard werken.

De gast is ten alle tijde koning of koningin en komt om te ontspannen, dat staat centraal voor ons beide.

Voor mensen die niet bekend zijn met het naturisme maar bijvoorbeeld wel met de sauna, is de stap om bij ons te komen logeren soms best eng. Hoe gaat het daar? Loop ik de hele dag bloot? Wat zeggen de andere mensen? Kan ik zo ook vakantie vieren?


Alle begin is vreemd zo ook in onze naturisten bed en breakfast, maar we hebben we het voor elkaar gekregen dat de "nieuwkomers" in de naaktrecreatie sector, zich thuis voelde en op hun gemak alle nieuwe indrukken tot zich namen. Binnen een paar uur voelde het vertrouwd en waardeerde ze de privacy en gastvrijheid die we aanbieden.


Wees Welkom Wanneer je Wilt

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page