top of page

We zijn genoodzaakt om onze flexibele voorwaarden m.b.t. annuleringen aan te passen, om onnodige annuleringen te voorkomen, en de logementen voor iedereen beschikbaar te houden.

Is het noodzakelijk door ziekte of sterfgeval 1 ste en 2 graad in de familie te annuleren neem dan meteen contact met ons op, om de reservering te verplaatsen.

Als je toch wilt annuleren is de voorwaarde dat de betaalde aanbetaling,  gelijkstaat aan annuleringskosten: 100% van de aanbetaling of het totaalbedrag.

 

Er gelden de volgende annulerings voorwaarden. 

Er wordt altijd een andere datum aangeboden gelijk aan de geboekte periode en locatie. 

 

Vroegboekers ontvangen een betaalverzoek direct na de reservering voor een aanbetaling, daarna 3 maanden voor aankomst een uitnodiging om het restant te betalen.

Contante betalingen liever niet, maar als nodig graag van te voren aangeven.  

Een optie plaatsen kan ook,  hier gelden de volgende voorwaarden voor. 

* een optie is 3 dagen geldig na aanvraag, deze optie kan je i.o. 1 x verlengen na het verstrijken van de 3 dagen, daarna vervalt automatisch je optie. 

Maak je een reservering langer dan 3 maanden van te voren dan kan je gratis annuleren binnen 1 week na de gemaakte boeking. 

Bij reserveren is het noodzakelijk dat je zelf over een reis verzekering met reis annulering beschikt om teleurstelling te voorkomen. 

Bij een annuleringsaanvraag ontvang je van ons een  annulerings bevestiging die je kan indienen bij je verzekering.

Minimaal 3 aaneengesloten nachten reserveren.

Bedragen overmaken kan op banknummer NL95RABO0331193302 t.a.v. Naturistenlogement Wellness & Massage

bottom of page