top of page

Informatie aanvraag &
Annulerings aanvraag

Bedankt voor de inzending!

Is het noodzakelijk door een nieuwe baan, ziekte, ongeval of sterfgeval 1 ste en 2 graad in de familie te annuleren neem dan meteen contact met ons op, om de reservering te verplaatsen.

Als je toch wilt annuleren is de voorwaarde dat de aanbetaling,  gelijkstaat aan annuleringskosten: 100% van de aanbetaling of het totaalbedrag.

 

Er gelden de volgende annulerings voorwaarden. 

Er wordt eerst altijd een andere datum aangeboden binnen 12 maanden gelijk aan de geboekte periode en suite. 

 

Vroegboekers ontvangen een betaalverzoek direct na de reservering voor een kleine aanbetaling, daarna 21 dagen voor aankomst een uitnodiging om het restant te betalen.

Bij annuleren behouden we de aanbetaling.

 

Contante betalingen liever niet,  in overleg kan dit aangepast worden.  

Een optie plaatsen kan ook,  hier gelden de volgende voorwaarden voor. 

Een optie is 3 dagen geldig na aanvraag, deze optie kan je i.o. 1 x verlengen, daarna vervalt de optie. We nemen contact met je op als iemand anders in deze periode een directe reservering wil maken, dan vervalt de optie automatisch. 

Maak je een reservering langer dan 3 maanden van te voren, kan je annuleren tot 21 dagen voor de aankomstdag, zie voorgaande uitleg. 

Bij reserveren is het noodzakelijk dat je zelf over een reis verzekering met reis annulering beschikt om teleurstelling te voorkomen.

Mocht je het totaal bedrag voldaan hebben dan gelden de volgende voorwaarden:

Bij een annuleringsaanvraag ontvang je van ons een  annulerings bevestiging die je kan indienen bij de verzekering om gemaakte kosten te declaren. 

Minimaal 3 aaneengesloten nachten reserveren.

Mocht je ziek worden tijdens je verblijf en ben je genoodzaakt eerder te vertrekken, is dat altijd spijtig en afhankelijk van het aantal resterende dagen is het verstandig eerst contact op te nemen met je 

reis en annuleringsverzekering om gemaakte kosten daar in te dienen.

*Er wordt geen restitutie verleend. 

bottom of page